Szervita Kórus


Szervita Kórus
 » Kórus 
 » Karnagy 
 » Tagtoborzó 
 » Fotók 
 » Hangfájlok 
 » Kották 
 » Elérhetőség 
 » Alapítvány 
 » Partnerség 
 » Szerzői jogok Üdvözlünk a Szervita Kórus honlapján!


2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002

Sibelius kottákErről a lapról a Sibelius kottázóprogrammal készített kottákat lehet behívni, és lejátszani vagy elmenteni és Sibelius programmal lejátszani, kinyomtatni. Ehhez először telepíteni kell egy Scorch nevű ún. plug-in programot, ami a böngészőbe beépülve - Sibelius program hiányában is - lehetővé teszi a kották megtekintését.


A Scorch nézőke működéséhez az Active-X vezérlőket a böngészőben engedélyezni kell. Az erre vonatkozó figyelmeztetés a kép felső részén, az ikonok alatt szokott megjelenni. Kattints a figyelmeztetésre, és engedélyezd a blokkolt tartalom megjelenését! Ajánlatos a böngésző ablakot előtte teljes méretűre nyitni, hogy a kotta jól olvasható legyen.


Kottanéző telepítéséhez kattints ide!

Amennyiben Internet Explorer böngészőhöz akarod telepíteni a nézőkét, akkor egyszerűen indítsd el az .exe fájlt, és kattintgasd végig a felajánlott gombokat!


Ha Mozilla Firefox böngészőhöz akarod telepíteni, akkor az .exe fájl elindítása után az első párbeszédpanelen pipáld ki a Manually Choose Browser Directory opciót, és a C:\Program Files\Mozilla Firefox\Plugins\ alkönyvtárba telepítsd a programot.


Szabad felhasználású kották:

(Az alábbi kották sokszorosíthatók és bárhol előadhatók)

Küldj te is szabad felhasználású kottákat!


Jogtiszta Sibelius programmal készített kottáidat beküldheted a honlapszerkesztőnek. Ha betartod a szerzői jogokat (a zeneszerző, illetve szövegíró legalább 75 éve elhúnyt, valamint a kottaképet magad szerkesztetted), és a kotta megfelelő minőségű, akkor közzétesszük honlapunkon.

Fővárosi Kórusokért Alapítvány


Szakmai partnereink:


Fővárosi Énekkar


Pest Megye Szimfonikus Zenekara


Web partnereink:


TestformázásAz oldalt készítette: Hahn Csaba