Hahn Csaba testformáló honlapja


Magamról:

Hahn Csaba vagyok. Végzettségemet tekintve mérnök-közgazdász és szociológus. Hobbim a kóruséneklés és a hosszútávfutás, de konditerembe is szoktam járni. Elég régóta foglalkozom diétázással, zsírégetéssel, kocogással, testépítéssel és hasonló dolgokkal. Ismerőseim bíztattak, hogy osszam meg tapasztalataimat másokkal.

Testünk formálásáról:

A testformálás célja a túlzottan sok zsír eltávolítása úgy, hogy közben izmaink lehetőleg ne károsodjanak, sőt növekedésükkel kedvezőbb alakot eredményezzenek. Honlapomon az egyes menüpontokba folyamatosan töltöm fel a test formálásához hasznos elméleti és gyakorlati tapasztalataimat. Ezen témakörökben még ma is rengeteg tévhit kering. Ezeket szeretném veletek megismertetni, és lehetőség szerint eloszlatni.

Honlapom:

Honlapom elérhetősége: www.testformazas.hu . Honlapomon elméleti és gyakorlati ismereteket szerezhetsz a diétázásról, a zsírégetésről és az izomfejlesztésről, amely területek együtesen járulnak hozzá testünk formálásához. A honlap folyamatosan frissül. Legfrissebb tartalom:

Étrend kialakítása   Egyéb sportok: Golf   Súlyzós edzés   Az izomzat szerepe a zsírégetésben   Zsírégetés alapelvei   Kalória-deficit létrehozása   "Hipo-glikémiás" étrend   Kocogáshoz javasolt helyszín   A szénhidrátok   A zsírok   A fehérjék   Az izomerősítés fontossága   Ismerkedj meg egy kalóriatáblával!

Blogom:

Keresd fel blogomat is: testformazas.blog.hu , ahol folyamatosan friss bejegyzéseket olvashatsz például a következő témákban:

- Mikor együnk fehérjedús kaját?   - Kedvenc ételeim   - Zsírégető izomzat   - Zsír csökkentés egyszerűen   - Tejet inni???   - Nyugodtan súlyzózzunk!   - Testsúlycsökkentés mindenáron?   - Ne csak a kalóriát figyeljük!